{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Radio HU ratbetjening canbus Peugeot 207 guide

8.196 visninger | Oprettet: 10. jan 2012

Radio HU ratbetjening canbus Peugeot 207 guide

Da jeg selv fik rodet en del med dette lort pga ingen rigtig vidste noget fik jeg lige lyst til at lave en miniguide til dette..

Har læst mig frem til at dette system skulle virke på begge skærmtyper. (Både på den som min og på den med pixels som findes i de større modeller)

Sådan en radio Canbus adapter virker stort set med alle HU'er.. Man smider den på og så vælger man et stik til det mærke/type hu man nu har og så skulle det hele virke som det gør i min video..

Selve canbus adapteren er lavet af connects2 og modellen hedder en CTSPG007 og skulle virke på følgende biler og sikkert flere
Peugeot 406 Coupe 2005>
Peugeot 807 2005>
Peugeot 407 2005>
Peugeot 207 2006>
Peugeot 308 2007>

Derefter køber du bare et tilhørende stik, fx i mit tilfælde havde jeg en Pioneer radio så købte stikket til ratbetjening til en Pioneer enhed..

Så smækker du det hele i og så virker det bare :D Der er en lille manual med i kassen om hvordan systemet skal aktiveres..

OBS.. Den skal forbindes i følgende rækkefølge ellers kan den fucke op.. Forbind først alt med canbus adapteren.. Alt fra iso stik til radioen til selve HU ratbetjenings stikket og DEREFTER forbinder du det hele til bilens canbus stik :)


Forresten hvis du har baksensor har jeg læst at man med en anden adapter kan gøre så man bibeholder lyden der kommer mens man bakker :) Igen samme mærke dog er modellen en anden.. Hvis jeg finder ud af hvilken det er skriver jeg det her :)

Kommentér på:
Radio HU ratbetjening canbus Peugeot 207 guide
Annonce